SostenibilitatA Binocle apostem per la Sostenibilitat, per aquest motiu, aquesta pàgina està feta de manera que consumeix el mínim nombre de recursos possibles.

Algunes de les pràctiques utilitzades per millorar el rendiment de la web són:

Utilitzar CSS (fulls d'estil) en un fitxer extern: Si barregem el codi de la pàgina amb els estils de la mateixa, el navegador ha de carregar una i altra vegada la part de codi destinada a donar format a la web. En canvi, si està en un fitxer extern i tots fan referència a ell, el navegador el descarregarà la primera vegada i després utilitzarà la memòria cau.

Imatges al mínim: s'han reduït al màxim la quantitat d'imatges utilitzades a la web sense que aquesta perdi visió i efecte. És de sobres conegut que a més quantitat d'imatges, major temps de càrrega de la web.

No utilitzar taules: Les taules són estructures complexes que tarden més temps en carregar-se, sobretot a Internet Explorer. Quan aquest navegador carrega una taula, càrrega immediatament el seu contingut. Pel que, si hi ha taules que inclouen altres taules, el procés de càrrega serà llarg.

Administrar el text: Si les pàgines tenen un text excessivament llarg, el temps de descàrrega serà molt més gran. Resumir idees i ser concís, no és una mala idea per fer una pàgina més fàcil de llegir i més ràpida de carregar

Utilitzar el format correcte en les imatges: Aquesta web utilitza arxius gif, png i jpg en les imatges pujades. Utilitza jpg per a imatges amb molta gamma de colors, com fotografies, i gif o png per a aquelles que necessitin transparències o tinguin una gamma de colors menor.

No enllaçar contingut d'altres dominis: Incloure informació que estigui allotjada en un altre domini implica que la càrrega de la pàgina dependrà de l'estat del servidor de destí i del seu temps de resposta.