BANC D'ALIMENTS vs LOTERIA DE NADAL 2015


Loteria de Nadal 2015

Benvolguts Amics i Clients,

Enguany celebrarem el Nadal amb tanta intensitat com l'any passat i amb més que en anys anteriors.
Cada any la nostra amistat ens ha portat a compartir la il·lusió de participar en la Loteria de Nadal bescanviant-nos dècims per optar a un gran premi.
La nostra reflexió ha estat la següent: realment volem més premi que el que ja tenim? Tenim feina, tenim sostre, tenim família, tenim .... No som uns afortunats veient el que ens envolta?
BINOCLE cada any per poder compartir loteria amb tots vosaltres gasta una quantitat important, potser en aquests moments indecent, de diners per aconseguir-ho.
Independentment de la ideologia religiosa de cadascú i de com s'interpreti els Nadals, el que està clar és que en la societat actual s'està imposant més el consumisme que no pas els valors solidaris que haurien de diferenciar aquestes dates.
Enguany volem que això no sigui així, si més no per la nostre part. El divendres passat vàrem decidir de fer una donació al Banc d'Aliments, enlloc de jugar a la Loteria amb tots vosaltres, per tal de compartir encara amb molta més gent, en aquest cas necessitada, aquest Nadal i poder participar entre tots nosaltres en donar-li una mica més de sentit a aquestes dates nadalenques. En conseqüència us convidem a que, el que teníeu previst de gastar-vos amb la loteria de BINOCLE, ho invertiu amb una causa solidària.

www.bancdelsaliments.org

Moltes Gràcies per la vostre amistat i tot l'equip de BINOCLE us desitgem un Bon Nadal i millor any 2016.
----
Queridos Amigos y Clientes,

Este año celebraremos la Navidad con tanta intensidad como el año pasado y con más que en años anteriores.
Cada año nuestra amistad nos ha llevado a compartir la ilusión de participar en la Lotería de Navidad canjeando décimos para optar a un gran premio.
Nuestra reflexión ha sido la siguiente: realmente queremos más premio que el que ya tenemos? Tenemos trabajo, tenemos techo, tenemos familia, tenemos .... ¿No somos unos afortunados viendo lo que nos rodea?
BINOCLE cada año para poder compartir lotería con todos vosotros gasta una cantidad importante de dinero, quizás en estos momentos indecente, para conseguirlo.
Independientemente de la ideología religiosa de cada cual y de cómo se interprete la Navidad, lo que está claro es que en la sociedad actual se está imponiendo más el consumismo que los valores solidarios que deberían diferenciar estas fechas.
Este año queremos que esto no sea así, al menos por nuestra parte. El viernes pasado decidimos hacer una donación al Banco de Alimentos, en lugar de jugar a la Lotería con todos vosotros, para compartir aún con mucha más gente, en este caso necesitada, esta Navidad y poder participar entre todos nosotros en dar algo más de sentido a estas fechas navideñas. En consecuencia te invitamos a que, lo que teníais previsto gastar cambiando lotería con Binocle, lo inviertas con una causa solidaria.

www.bancdelsaliments.org

Muchas Gracias por vuestra amistad y todo el equipo de BINOCLE os deseamos una Feliz Navidad y un mejor año 2016.